NIEUWS

is veilig! #bkvvnews #bouwen #veiligheid ...

Nog even passen en meten!

We verhuizen binnenkort naar Max & Moore, twee gloednieuwe duurzame werkgebouwen (BREEAM Excellent) in Amsterdam Noord! Onze nieuwe plek wordt een mooie, ruime en lichte ruimte op de begane grond van het gebouw Moore.

Het plan is ontworpen door Mei architects and planners in samenwerking met DELVA Landscape Architecture en ontwikkeld door Being Development en COD.

#bkvvnews#lichteruimte#maxandmoore#duurzamewerkplek#breeamexcellent#werkgebouw

@mei_architects_and_planners @delva.la @cod_developmentpioneers @beingdevelopment
...

WERK

WIE WE ZIJN

Blok Kats van Veen architecten (B K V V) is opgericht in 2007. Het bureau bestaat uit drie partners en een flexibel netwerk van werknemers en experts. We zijn gevestigd in Amsterdam-Noord. Blok Kats van Veen werkt in Nederland en op het Afrikaanse continent.

 

WAT WE DOEN

BKVV Ontwerpt

We geloven in de kracht van ontwerpen. Tijdens het ontwerpproces integreren we belangen, wensen, randvoorwaarden en techniek tot een passende en originele oplossing. Voor ons is een ontwerp geslaagd als we met het resultaat meerwaarde hebben gecreëerd.

BKVV Bouwt

We houden van bouwen. Het organiseren van het bouwproces en de daadwerkelijke realisatie doen we graag zelf. We nemen de regie in handen en samen met de producenten en leveranciers organiseren we per project een bouwoplossing op maat.

BKVV Ontwikkelt

We ontwikkelen producten. Veel projecten zijn specifiek en eenmalig, soms zien we de mogelijkheden of noodzaak voor een bredere toepassing. We nemen de stap van ontwerp naar product. Een product maken, vermarkten en verbeteren, doen we in co-creatie.

BKVV Pioniert

We zijn bereid ongebaande paden te betreden. Letterlijk en figuurlijk. In Afrika, waar we veel werken, is deze mindset ontstaan. Flexibel en met een open blik mogelijkheden zien en actie ondernemen in onbekende en veranderende omstandigheden.

BKVV Initeert

We nemen initiatief. Sommige projecten starten we zelf. We zien een mogelijkheid, een kans, een locatie en zetten potenties om in concrete projecten. Door een plan te ontwikkelen bepalen we de richting en houden we regie in handen.

BKVV Organiseert

We geloven in de kracht van samenwerking. We organiseren de specialistische kennis en specifieke allianties die nodig zijn voor een specifieke vraag of situatie. Van het samenstellen van een ontwerpteam voor een gebouw tot het organiseren van een symposium over masterplanning in Afrika.