list_button_black_small  LoftHoeve

In de basis is de LoftHoeve een eenvoudige schakeling van acht loft woningen. Wanneer dat het geval is, dan zouden niet alle woningen optimaal kunnen genieten van het uitzicht en de zon. Om dit wél voor elkaar te krijgen, zijn de woningen aan de noordzijde opgetild en op een heuvel gelegd. Dit heeft als resultaat dat alle woningen op het zuiden zijn georiënteerd én uitzicht hebben over het omliggende land.

Daarnaast heeft elk woning toegang tot een eigen tuin. Deze ligt op een verhoogde terp rond het gebouw. Vanuit deze tuinen is het omliggende landgoed  toegankelijk en kan er gebruik gemaakt worden van de gedeelde voorzieningen zoals de kas, de moestuin en de zwemvijver gelegen in een boomgaard.

  • Projectnaam: LoftHoeve
  • Locatie: Oosterwold, Amsterdam
  • Programma: wonen
  • Bruto Vloer Opp. :1500
  • Oplevering: –
  • Cliënt: WIO
  • Aannemer: –
  • Landschap: –
  • Constructeur: –
  • Installatie adviseur: –
  • Kunst: –
  • Foto’s: –
  • Meer info: –